Over de partij

In 2014 deed de Zwijndrechtse Plus Partij, ook wel bekend als de ZPP, als nieuwe lokale partij mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Het doel? Jong en oud verbinden. Wij kijken uit naar de aankomende verkiezingen en hopen opnieuw uw belangen te mogen behartigen in de gemeenteraad.

Lokale punten worden door ons besproken

In 2014 lukte het met uw steun om twee zetels te bemachtigen. Terugkijkend kunnen we nu zeggen dat uw steun en onze inzet heeft bijgedragen aan een sociale en veilige gemeente Zwijndrecht. Jongeren hebben weer eigen plekken om elkaar te ontmoeten en er zijn weer gezellige uitgaansgelegenheden waar jong en oud kunnen vertoeven. Lege plekken in de gemeente worden voor verschillend gebruik tijdelijk of permanent ingericht. Zo blijven we met elkaar werken aan een gemeente waar het fijn is om te wonen en te werken.

Na de verkiezingen in 2018 mochten wij als lokale partij, wederom met twee zetels in de gemeenteraad blijven werken aan een veilige, schone en leefbare gemeente.

Welke perspectieven biedt de Zwijndrechtse Plus Partij (ZPP) aan jong en oud voor een toekomst bestendig Zwijndrecht en Heerjansdam? De ZPP wil met uw hulp en inbreng een steentje blijven bijdragen om Zwijndrecht en Heerjansdam voor nu en in de toekomst aantrekkelijk te maken en te houden om in te wonen, te werken en te recreëren. Het is van groot maatschappelijk belang dit met de kennis, ervaring en inzet van jong en oud te realiseren en continueren.

Samen werken aan een veilige, schone en leefbare gemeente, zowel met als voor u

De afgelopen perioden hebben wij dan ook, in samenwerking met u en uw inbreng, veel beslissingen genomen die een belangrijke invloed hebben gehad op uw woongenot, veiligheid en zorg & welzijn. Maar ook mobiliteit, milieu, onderwijs, cultuur, de arbeidsmarkt en bestuurlijke samenwerking zijn allemaal onderwerpen voor de komende periode 2022-2026. Hierbij kunnen wij wederom uw inbreng als bewoner niet missen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Zwijndrecht en onze partij

Volgt u ons al op social media?

Bent u benieuwd wat er speelt? Op onze social media kanalen plaatsen wij updates als partij nieuws, updates met betrekking tot onze campagne en nog veel meer.