Freek Hartmeijer

Mijn politieke ambities zijn ontstaan in de jaren 70. Als jong ventje volgde ik de politieke carrière van mijn oom Henk Hartmeijer (lid van de Tweede Kamer). Hij heeft mij op latere leeftijd verschillende keren gevraagd om actief te worden in de lokale politiek van Zwijndrecht. Dat heb ik in 2006 op mij genomen en daar ben ik mijn oom nog steeds dankbaar voor.

In 2014 richtte ik de Zwijndrechtse Plus Partij (ZPP) op; als fractievoorzitter zocht ik daarbij verbinding tussen jong en oud. Ik wilde graag een bijgedragen leveren aan de sociale maatschappelijke vraagstukken die er toen waren en die er nu nog steeds zijn. Om deze ontwikkeling verder vorm te geven reken ik op u steun en stem, zodat ik u belangen ook in periode 2022 – 2026 kan blijven behartigen. De bijdrage van onze partij is gericht op zorg en welzijn, veiligheid en woonomgeving, wonen en bouwen en economie. Dit alles in een groene leefomgeving waarin het klimaat voorop staat. Daarnaast wil ik de burgers van Zwijndrecht en Heerjansdam bedanken voor hun steun in de afgelopen jaren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Zwijndrecht en onze partij

Volgt u ons al op social media?

Bent u benieuwd wat er speelt? Op onze social media kanalen plaatsen wij updates als partij nieuws, updates met betrekking tot onze campagne en nog veel meer.