Evelien van der Linden

Als echtgenote, moeder van drie kinderen en met een parttime baan in een zorginstelling, sta ik volop in het leven en krijg ik vanuit allerlei hoeken informatie waar we als fractie wat mee kunnen en moeten doen. In 2014 en gelukkig opnieuw in 2018, koos u mij als raadslid voor de ZPP. Ik draag het raadswerk met veel trots en daadkracht voor u, als inwoner van de gemeente, uit.

De afgelopen vier jaar zijn er veel mooie dingen in Zwijndrecht en Heerjansdam bereikt, maar we zijn er nog lang niet. Er is nog genoeg te doen om ervoor te zorgen dat het voor jong en oud goed en plezierig verblijven is binnen onze gemeente. Met alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ga ik graag verder met de openstaande zaken die voor u en ons belangrijk zijn. Dus wilt u dat ik mij de komende vier jaar weer volop in ga zetten voor een mooi Zwijndrecht en Heerjansdam? Stem dan op de ZPP!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Zwijndrecht en onze partij

Volgt u ons al op social media?

Bent u benieuwd wat er speelt? Op onze social media kanalen plaatsen wij updates als partij nieuws, updates met betrekking tot onze campagne en nog veel meer.