Alyssa Terlingen

Na altijd interesse te hebben gehad in de lokale politiek, heb ik in 2021 de stap genomen om mij aan te sluiten bij de ZPP. Als jonge, lokale zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk om te weten wat zich binnen mijn gemeente afspeelt. De ZPP zet zich in voor iedere inwoner in Zwijndrecht en Heerjansdam, van jong tot oud.

In de afgelopen jaren heeft de ZPP meerdere successen weten te behalen en ik hoop dat ik, met uw steun, mijn steentje hierin bij kan dragen. Met een juridische achtergrond en een specialisatie in communicatie, wil ik mij hard maken voor een betere communicatie vanuit de gemeente naar zowel haar inwoners als (lokale) ondernemers. Daarnaast ben ik sinds kort verantwoordelijk voor de social media kanalen van onze partij.

Door te luisteren naar u als inwoner, initiatief te tonen en onze standpunten te verdedigen, hoop ik daarnaast bij te dragen aan een nog mooier Zwijndrecht. Met grote betrokkenheid binnen de gemeente en veel inzet en enthousiasme hoop ik dan ook plaats te mogen nemen in de gemeenteraad, om voor uw wensen en belangen op te komen.

Alyssa Zwijndrechtse Plus Partij

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Zwijndrecht en onze partij

Volgt u ons al op social media?

Bent u benieuwd wat er speelt? Op onze social media kanalen plaatsen wij updates als partij nieuws, updates met betrekking tot onze campagne en nog veel meer.