Zwijndrechtse Plus Partij

Wie is Suéli Schenkel-Oosterhuis?

Vooruitlopend op haar definitieve plaats op onze site hier vast een klein voorproefje van de andere ZPP kandidaat die ons team gaat versterken.

Suéli Schenkel-Oosterhuis, die conform haar linked-in profiel staat voor: Enthousiast, schakel tussen beleid en uitvoering, dynamisch, (bege)leider, nieuwsgierig en helder door transfer tussen theorie en praktijk. Een mooie samenvatting van talenten en competenties die goed van pas komen in haar huidige functie als locatieverantwoordelijke bij het kinderdagverblijf De Burgt. Als voormalig pedagogische medewerker en instructeur VDA en brede school heeft ze veel werkervaring opgedaan met begeleiding en omgang met kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. In 2012-2013 deed ze als zelfstandige een onderzoek gericht op de vraag welke kennis, kunde en competenties medewerkers van een kinderdagverblijf nodig hadden om als team te blijven functioneren en de aangeboden diensten efficiënt aan te blijven bieden in het kader van de nieuwe wetgeving. Haar ervaringen met jeugd en ontwikkelingen op het gebied van groepsdynamica, HRD en veranderkunde komt de ZPP goed van pas voor de plannen op het gebied van jeugdbeleid 2018-2022. We zijn dan ook bijzonder blij dat ze haar diensten als ZPP kandidaat beschikbaar stelt.