Zwijndrechtse Plus Partij

03-02-2018 Benefietconcert in Spektakel

Op zaterdag 3 februari van 20.00 – 22.00  geeft One to five band en ZPP een benefietconcert voor jonge mantelzorgers in Spektakel

Het benefietconcert in Spektakel, Norderstedtplein 10 te Zwijndrecht, is georganiseerd door de Zwijndrechtse Plus Partij (ZPP) en staat in het teken van de jonge mantelzorgers, soms nog kinderen die altijd klaar staan voor hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en dus nooit eens lekker weg kunnen om iets leuks te doen. De ZPP betaalt de zaal en de techniek en coverband one to five komt gratis optreden. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar deze jonge mantelzorgers. Aan het einde van het concert zal een cheque van deze opbrengst worden overhandigd aan wethouder Jolanda de Witte, die de gelden weer zal doorsluizen naar de stichting Vivera. Burgemeester Dominic Schrijer, die zelf ook een goede muzikant is op de klarinet en sinds kort ook op de saxofoon, heeft toegezegd met enkele nummers op deze avond mee te willen spelen.

U kunt ook alleen doneren door een bedrag naar wens over te maken op bankrekening NL58INGB0004293651 t.n.v. F. Hartmeijer fractieleider ZPP. Hij zorgt dat alle donaties aan dit goede doel  wordt besteed.